Børneliv på Fejø

Fejø er efterhånden blevet et attraktivt sted at bosætte sig, når man har fået børn. Fejø har alt, hvad man kan ønske sig som børnefamilie. Her er trygt og rart. Man kan lade børnene lege ude og ikke gå og være nervøse for, om der sker dem noget. Alle kender hinanden og holder øje med hinanden.

På Fejø har vi et meget velfungerende skole- og pasningstilbud. Fejø Børnehus er en integreret institution for børn fra 0-10 år. Derfor er det trygge rammer for børnene, fordi de ikke skal forholde sig til mange forskellige skift, men bliver i samme miljø helt op til 4. klasse.

Fejø skole har elever fra 0. – 4. klasse. Herefter skal man over på fastlandet, men der er altid søskende eller andres søskende med færgen også, så man kender altid nogle, man kan følges med frem og tilbage.

Fejø har naturligvis også en idrætsforening, hvor man blandt andet kan spille badminton, fodbold og gå til gymnastik. Foreningen har både hallen og skolens gymnastik sal til rådighed, så der kan blive brugt en masse krudt og energi vinteren igennem.

Ønsker man at gå til mere specielle fritidsinteresser er der ikke langt med færgen over til fastlandet og de mange faciliteter, som større byer byder på – det er ikke anderledes end mange landsbyer, hvor folk også kører ind til større byer for at nyde de kulturelle tilbud. Men i betragtning af hvor mange der bor på øen, så har vi ganske mange tilbud herude og mangler der noget, kan man jo bare sætte det i gang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>