Hele verden er til rådighed selv på en ø!

At leve på en ø har sine fordele og sine ulemper. Når man som jeg er født og opvokset her, så er det jo en helt naturlig del af mit liv og jeg tænker nok ikke så meget over det, som de øboere der har levet mange år på fastlandet og måske endda inde i en storby. På en ø kan man ikke lige spontant tage i biografen, til koncert eller fodboldkamp i Superligaen.

For mig har det ikke den store betydning. Jeg nyder engang imellem at tage til København og opleve alle de fortræffeligheder, som byen byder på og jeg indrømmer blankt, at jeg i den grad også nyder at vende snuden hjem igen. Jeg kunne ikke forestille mig at bo derinde, men nyder at komme på besøg engang imellem.

Folk i byen har mange forskellige dagligvarebutikker til rådighed hver dag. Her på øen kan vi handle hos én butik og med det udvalg, der nu engang er. Det vænner man sig til og engang imellem handler man så stort ind på fastlandet med de varer, som den lokale ikke kan tilbyde.

kosttilskudI dag har vi jo også internettet til rådighed og dermed har vi alverdens butikker kun et museklik væk. Jeg handler gerne alt fra legetøj til sportsudstyr online og får det tilsendt. Blandt andet har jeg flere gange brugt den dansksprogede side, der forhandler svensk kosttilskud, når jeg har brug for nogle af deres gode produkter.

Det er fantastisk at kunne sidde hjemme og bestille alt fra proteintilskud, løbecykler til ferierejser. Varerne sendes hjem til os og vi kan nyde livet på vores skønne ø.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>