Hjem kære hjem

For os betyder hjemmet rigtig meget. Det er her vi bruger rigtig meget tid og derfor er det vigtigt for os, at vi har det godt og føler os hjemme her.

Vi har altid begge to interesseret os for, hvordan vores hjem skulle se ud. Vi har bestemt ikke altid været enige, men med kompromisset skønne magt har vi skabt et hjem, hvor vi begge føler, at vi hører hjemme. For os er det ikke vigtigt, at vi følger tidens trend og skifter farverne på puderne ud efter modens luner.

fejo

Det vigtigste for os er, at her er plads til alle. Her skal børnene kunne lege og være, uden at skulle tage hensyn til om tæpperne er ægte. Det skal bygges togbaner i stuen eller lægges puslespil til den store guldmedalje, hvis det er det, de føler for.

Men når det er sagt, så ønsker vi også at bo i et hjem, hvor vi voksne også føler os hjemme og hvor det ikke kun er børnene, der sætter dagsordenen. Derfor har vi blandt andet valgt møbler, det enten kan tørres over med en våd klud eller hvor betrækket kan vaskes, hvis man kommer til at spilde lidt.

Møblerne skal være praktiske, men derfor må de gerne samtidig være stilfulde og passe ind i helheden. Der hvor vi så i høj grad har valgt at være personlige i vores indretning er i valget af billeder, lamper, puder osv. Ting der ikke er nær så udsatte for beskidte børnefingre, men som i høj grad er med til at skabe et helhedsindtryk.

Comments are closed.