Hvor tager man hen på ferie, når man bor i Paradis?

Hvert år vælger utrolig mange mennesker at lægge deres ferie på Fejø. Nogle er her en enkelt dag, andre et par overnatninger, mens andre igen tilbringer hele sommeren på campingpladsen – nogle vender endda tilbage år efter år for at nyde dette fantastiske sted.

Kan man overhovedet rejse væk fra dette? Alt bliver jo som bekendt hverdag og ligesom alle andre har vi naturligvis også brug for at holde ferie, komme væk, lade op og få nye indtryk og oplevelser med hjem.

Inden vi fik børn elskede vi at bruge vores ferie i Europas storbyer, indsnuse bylivet, cafeerne og de mange smukke steder og parker. Men med små børn synes vi ikke, at Rom, Berlin og London er de helt rigtige steder for os. Det skal nok komme, når børnene bliver lidt ældre, men endnu har de brug for noget helt andet. Vi plejer derfor at leje et sommerhus i det nordlige Jylland.

Her er alt, hvad småbørns familier har brug for: skønne badestrande, hyggelige byer og spændende attraktioner. Naturligvis skal én af dagene bruges i Fårup Sommerland, hvor den står på rutsjebaner og andre forlystelser til den store guldmedalje. En tur til Skagen og Grenen er også et must – at stå med benene i 2 have på én gang er altid en sjov og spændende oplevelse. Området har alt, hvad vi har brug for og de er i høj grad gearet til at tage imod børnefamilier både på restauranterne og ved de forskellige attraktioner.

Både vi og børnene elsker genkendelsens glæde og glæder os derfor altid til at komme tilbage igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>