Internettet er kommet for at blive – især for os øboere

Møbler fra TrademaxNår man bor på en mindre ø, så kommer man ikke lige forbi forskellige butikker en lørdag formiddag og oser rundt. Slet ikke med to børn i husstanden! Er vi endelig i en lidt større by er det ofte legetøjsbutikker, børnetøjsbutikker og lignende, der bruges tid på.

Så for en inkarneret øboer som jeg, er internettet en genial opfindelse. Her har jeg alle verdens butikker inden for behagelig rækkevidde. Jeg er ikke bundet af åbningstider, men kan bestille, når det passer ind i min hverdag.

Vi har jo overtaget huset efter mine forældre og har derfor haft et stort ønske om og interesse i, at gøre huset til vores eget, så det både emmer af den historie, som det har og samtidig bærer præg af, at her bor en yngre, moderne børnefamilie.

Derfor har vi brugt meget tid på boligindretning. Især har vi brugt boligfirmaet Trademax.dk, der har møbler til både inde og ude. De har et kæmpe udvalg og til yderst fornuftige priser, så vi føler, at vi har fået rigtig meget for pengene.

Når man bor på en ø ved man, at de fleste firmaer ikke leverer helt hjem til os, men hvis man som os elsker at handle online, så løser man nemt dette. Vi har lavet en aftale med en god ven på fastlandet, hvortil vi får leveret de ting, vi bestiller online – især når det er større ting som møbler. De mindre ting får vi leveret i pakkeshoppen og kan hente, når vi alligevel er på fastlandet.

Færgemanden er en yderst fleksibel og venlig mand, så vi kan nemt få de lidt tungere ting med over uden problemer.

Comments are closed.