Liverpool – min klub!

Selvom man bor på en lille ø i Danmark kan man altså godt interesse sig for, hvad der sker ude i verden! Jeg er født og opvokset her og har i hele min barndom og ungdom brugt utallige timer nede på fodboldbanen – skudt det ene straffespark efter det andet i håbet om engang at blive professionel fodboldspiller. Den drøm har de fleste drenge vist mere eller mindre haft igennem deres barndom.

Jeg har altid elsket fodbold og som barn så jeg alle de kampe jeg kunne komme i nærheden af i fjernsynet. Især engelske kampe havde min store interesse og jeg har altid holdt med Liverpool – hvornår og hvorfor det netop blev dem kan jeg ikke huske, men det har været sådan ligeså længe jeg kan mindes.

liverpool

To gange har jeg haft fornøjelsen af at opleve dem ”live” på Anfield, sikke en oplevelse og hvilken fantastisk stemning. Jeg skal helt sikkert af sted igen og håber meget, at jeg kan lokke børn og kone med derover om nogle år.

Derudover har jeg også flere gange været i Parken og set landskampe. Fejø ligger jo ikke længere væk fra alting end at man kan komme til København på 2 timer, så det kan sagtens gå. Jeg elsker når nationalsangen begynder og det går et sus igennem hele stadion – sikke en fantastisk oplevelse.

Min egen søn spiller fodbold i Fejø IF, så selvom han endnu ikke er så gammel, kan vi stadig hygge os med en god fodboldkamp lørdag eller søndag eftermiddag i fjernsynet og få lidt ”mande-snak” omkring holdet, spillerne osv. Forhåbentlig bliver hans interesse for fodbold ligeså stor som min.

Comments are closed.