Nye møbler til det lille hjem

spisebordJeg har tidligere skrevet om hvordan det er at bo på Fejø hvor alting godt kan være et godt stykke væk engang imellem, men hvor det så er så dejligt at have internettet til rådighed. Jeg har endnu engang fået en succeshistorie til den lange liste med handler på internettet. Denne gang handlede det om at vi manglede et nyt spisebord til køkkenet efter det gamle var blevet en tand for slidt til at redde. Jeg fandt en side med nogle rigtig flotte spiseborde på Trademax som også passer helt godt ind i den stil resten af vores hus har.

Det var egentlig en hurtig beslutning og det var faktisk det første spisebord jeg fik øje på jeg også endte med at vælge. Nu ved jeg godt at man ikke skal tage det første man lige beslutter sig for og jeg overvejede også et par af de andre, men jeg syntes simpelthen at det her spisebord var så flot med de lyse farver og den daglige varme der er i bordpladen. Samtidig er det også en ganske fin pris, som jo bare gør det hele en tand bedre. Det nye spisebord er allerede kommet op herud på Fejø og det var endnu engang muligt for mig at købe noget på nettet og have en særdeles positiv oplevelse ud af det uden at skulle hele vejen til storbyen for at hente mine varer. Det varen super god oplevelse og det er dejligt at kunne bruge internettet på den måde.

Comments are closed.