Øget velvære i hverdagen

kosttilskudJeg nyder at løbe en tur og opleve naturen og årstidernes forandring og når der er perioder, hvor jeg af forskellige årsager ikke kommer af sted, så kan jeg mærke, at jeg savner det.

Vi har hjemme besluttet, at vi vil forsøge at spise sundere og også gerne med det formål at tabe os lidt. Derfor har vi set os lune på Low Carb ideen. Jeg faldt over en spændende artikel på svenskkosttilskud.dk omkring det og det synes jeg virkelig ser interessant ud. Jeg vil gerne tabe mig, men jeg gider ikke gå og være sulten hele dagen eller kun leve af salat. Men her er tale om en kostændring og der findes utrolig mange spændende opskrifter, som jeg glæder mig til at prøve af. Det er også mad, som hele familien vil kunne spise og det synes jeg også er vigtigt, så vi ikke sidder og spiser hver vores mad.

Low Carb går ud på, at minimere indtaget af kulhydrater og i stedet erstatte det med fedt. Det lyder nemt, når man først lige er kommet i gang. Man skal undgå pasta, kartofler og brød og i stedet erstatte det med grøntsager. Der findes mange gode hjemmesider, hvor man kan finde spændende opskrifter og det behøver ikke tage lang tid at lave en spændende gang aftensmad.
Vi glæder os meget til at skulle i gang med alle disse spændende retter og vil naturligvis skrive mere om det, når vi for alvor er kommet godt i gang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>