Om Fejø – et paradis på jord

Lad mig præsentere dig for mit paradis på jord: Fejø. En lille skøn plet i Smålandsfarvandet mellem Lolland og Sjælland. Øen er ca. 16 km2 og her bor omkring 600 fastboende. Derudover kommer der er stort antal turister – både endagsturister og folk, der vælger at bo her i kortere eller længere tid. Blandt andet på øens campingplads, hos de forskellige Bed & Breakfast-steder eller på Fejø feriecenter. Øen er meget attraktiv både hos børnefamilier og hos det lidt ældre publikum, der nyder roen og stilheden. Øen har en velassorteret købmand og en dejlig restaurant, hvis man ikke selv vil lave maden. Restauranten kan helt klart anbefales herfra – vi bruger den engang imellem, når vi ikke selv synes, at vi gider lave mad.

Fejø består af to større byer – nemlig Vesterby og Østerby, hvoraf Vesterby er hovedby med ca. 250 indbyggere. Fejø er en ø, men vi har en dæmming, der forbinder øen med naboøen Skalø. Fejø er blevet et ret attraktivt område for børnefamilier og mange flytter til øen for at opleve roen, stilheden og nærheden. Her er børnene trygge og kan færdes frit ude væk fra storbyens stress og jag. I dagens teknologiske Danmark kan mange også arbejde hjemmefra nogle dage om ugen og de øvrige dage tage færgen over til fastlandet.

Fra Fejø og ind til Rådhuspladsen i København er der under 2 timer, så selvom man er på en ø er der ikke langt ind til det pulserende storbyliv, når man ind i mellem har behov for dette.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>