Svensk landstil møder Pippi

Vi har længe gået og taget tilløb til at få lavet nyt køkken. Det trængte efterhånden til en endog særdeles kærlig hånd. Nyt køkken er en ret stor udskrivning og noget, som man skal kigge på mange år frem, så derfor tog det os noget tid at finde frem til, hvilken stil vi ønskede og hvad vi synes, at vi ville bruge på det.

Hold da op hvor er det mange muligheder bare med køkkenet og hvor er det mange prisklasser! Et er, hvad der ser flot ud i butikken, noget andet er, hvordan det passer ind i helheden i hjemmet.
Vi besluttede os for, at vi ville skabe et hyggeligt landkøkken i svensk bondestil. Nu er det endelig sat op – jeg allierede mig med et par naboer og i fællesskab fik vi alle brugsvejledninger og skruer til at passe sammen og det står endnu her en uge efter!

Det passer helt perfekt til vores hyggelige gamle gård og vi føler os meget hjemme herude. Ungerne søger herud, når de har fri og tegner, læser og hygger sig, så det er absolut en succes.
Kender du Pippi? Så ved du også, at hun nok ikke er en person, hvor alting er lige trendy og stilrent. I vores køkken skal der være plads til at være. Det betyder også, at der godt kan være gang i farver, perler og togbane på én gang og selvom udenforstående måske vil opfatte det som rod, så opfatter vi det som hygge, nærvær og samvær helt i Pippis ånd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>